Min søn er nu begyndt at undre sig over hvorfor vi nu aldrig har nogle af delene i vores køleskab, for det har alle andre - det er da ihvertfald hans påstand! Og han er fuldstændig vild med søde sager - præcis som hans mor....
Så jeg har introduceret denne sunde udgave i stedet
– for så kan man synde på den gode måde...
Majs Nutella
130-150 gr. dadler uden sten20-30 gr. usødet kakaopulver
1/2 - 1 dl. plantemælk - ris, soja eller havre
(jeg bruger nu bare almindelig skummetmælk!)
Blend det hele i en foodprocessor - start med lidt mælk og fyld så på, indtil du har den ønskede konsistens.
Opbevares på køl og vær opmærksom på, at holdbarheden er ikke mere end 3-4 dage når du bruger almindelig mælk - hvis det da får lov at stå så længe....
Derfor har jeg i stedet brugt det som glasur samt ovenpå bananer og med kokosdrys som afslutning - når man nu bare hungrer efter noget sødt....
Hjemmelavet nutella kan sagtens spises med god samvittighed - også på en helt almindelig hverdag...
// Katrine
Ingen kommentarer:
Send en kommentar