tirsdag den 16. oktober 2012

Kreative børn...

Vi har vores egen lille grønne plet her i Viby. En lille park med sø, ænder og ikke at glemme - et kastanietræ. Da vi gik forbi forleden var mange af dem faldet ned. Så min datter fyldte lommerne. Kastanier er jo bare så flotte og kan bruges til mange ting. På vej hjem fra parken, brød solen igennem - sikke nogle farver.





















Efteråret er kommet og brændeovnen bliver tændt. Flyverdragter og huer er fundet frem fra skabet. Denne årstid er netop det danskerne er kendt for - hygge. Efteråret er tid til stearinlys og hygge. Vi hygger hos os, ved at lave ting sammen. 























I går brugte vi kastanjerne til at lave små dyr og edderkopper med spind - som jeg kan huske fra da jeg selv var barn. Min søn på 2 år var også rigtig glad for hans æjerkof.





















Her står giraffen, hesten og pindsvinet og bliver enige om, hvem der er den smukkeste!


De er nemme at lave hul i med en opsprætter eller en syl. Har du oven i købet været i skoven og finde nogen, så er det bare med at finde flere ting. En gammel mand i kastanjer, hat på hovedet af en bog og en kroget pind som stok. Du kan lave hul hele vejen igennem og lave en halskæde eller bruge dem som pynt på en hårbøjle med lidt hjælp fra limpistolen. Kun fantasien sætter grænsen.

God efterårsferie til dem der har det og skøn hverdag til dem som er på arbejde...


// Katrine


Ingen kommentarer:

Send en kommentar